بحران میانسالی

این بحران هم در بانوان و هم در مردان رخ می‌دهد. شدت علائم بحران میانسالی می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. امکان دارد زنان دوره‌ای از درونگرایی را پشت سر بگذارند. هم چنین، مردان امکان دارد احساس کنند که تصمیمات گذشته آن‌ها، باعث شده  تصمیمات آینده‌شان  محدود شود.

بحران میانسالی چیست؟

با رسیدن اشخاص به میانسالی، رضایت از زندگی و شادی کاهش می‌یابد. خیلی از افراد بحران میانسالی را تجربه می‌کنند. اما باید به این نکته توجه کنید که این موضوع درباره تمام اشخاص صدق نمی‌کند. همچنین در برخی از مطالعات، به نظر می‌رسد که رضایت افراد از زندگی با ورود به میانسالی افزایش و سپس با ورود به سال‌های آخر زندگی کاهش می‌یابد. بعضی از اشخاص هنگامی که وارد سال‌های میانسالی می‌شویم. استرس‌های جدیدی را تجربه می‌کنیم. در حالی که بحران میانسالی یک واقعیت اجتناب‌ناپذیر است.

بعضی افراد نیز با رسیدن به میانسالی با تغییر یا افزایش مسئولیت‌های‌شان مواجه می شوند. امکان دارد مراقبت از یک والدین سالخورده را آغاز کنید. یا بپذیرید که فرزندان‌تان مستقل‌تر شوند. تا راه‌هایی را برای مقابله با استرس‌های شایعی که در دوره‌ی بحران میانسالی به وجود می‌آیند. شناسایی کنید.

اندوه و تأسف عمیق از نشانه‌های بحران میانسالی

شاید در مورد فرصت‌های از دست رفته در روابط یا شغل، نشخوار ذهنی کنید. این عمل منجر به نارضایتی عمیق از زمان حال و تمایل به نادیده گرفتن جنبه‌های خوب زندگی‌تان می‌شود.

بی ‌قراری

امکان دارد در انجام کارهای روزمره خود، برنامه کاری یا امور شخصی، احساس خستگی کنید. و در ذهن خود شروع به خیال‌پردازی کنید. که اگر مسیر متفاوتی را دنبال می‌کردید زندگی‌تان چگونه بود.

تحریک‌پذیری

حس این‌که تصمیمات گذشته، شما را درگیر و محدود کرده‌اند. می‌تواند سبب حملات ناگهانی عصبی شود. حتی امکان دارد از همسر والدین سالخورده یا دوستان‌تان به دلیل اتفاقات جزئی عصبانی شوید.

تغییرات در میل جنسی

بعضی از اشخاص افزایش میل جنسی را تجربه می‌کنند در حالی که بعضی دیگر، تمایل به رابطه جنسی کاهش پیدا می‌کند. حتی بعضی از افراد ممکن است به فکر خیانت باشند. یا درگیر خیانت شوند. زیرا درباره رابطه فعلی خود شک دارند.

 

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x