درمان قوز پشت در سالمندان
با گذر زمان و افزایش سن فرد، تغییرات جسمی و روحی بسیاری در اشخاصی دیده میشود. این تغییرات میتواند از سنین جوانی آغاز شود و در دوران پیری به اوج خود برسد. یکی از خصوصیات دوران سالمندی کاهش توانایی جسمی است که با سبک زندگی درست میتوان از آثار ازار دهنده آن کم کرد. به همین دلیل نیاز به مراقبت در این برهه از زندگی بیشتر از دورههای دیگر احساس میشود. تاثیر بسیاری از عادات بد دوران جوانی در دوره سالمندی بروز پیدا میکند.
قوز پشتی چیست؟
هر فرد در طول زندگی خود با افراد سالمندی مواجه می شوند که پشت آنها خمیدگی داشته باشد. قوز پشت میتواند در سنین متفاوت در اشخاص به وجود آید. این یعنی گردی و برآمدگی در پشت اشخاص به وجود آید که معمولاً در زنان مسن بیشتر مشاهده میشود.
چندین نوع قوز وجود دارد که عبارت است از: چنانچه که با دمر خوابیدن این قوز اصلاح گردد، شخص دچار قوز وضعیتی است. اما اگر با خوابیدن این مشکل برطرف نشود، نوع قوز، ساختاری خواهد بود. قوز وضعیتی بیشتر در بانوان و قوز ساختاری در آقایان بیشتر دیده میشود.
منشا قوزها متفاوت هستند. برخی از قوزها از زمان تولد همراه فرد است. که این مسئله نیاز به درمان سریع دارد تا از شدت یافتن و بروز آن در سنین بزرگسالی پیشگیری شود. اما نوعی دیگر از قوزها به علت سبک زندگی نادرست و نشستنهای اشتباه به وجود می آید.
از جمله عوامل موثر در ایجاد قوز سن شخص است. با افزایش سن، استخوانها دچار ضعف شده و در موارد زیادی سالمندان با پوکی استخوان روبهرو میشوند. قوز پشتی اگر که خفیف باشد. میتواند باعث درد و مشکلات مشابه شود.
دلایل ایجاد قوز
قوز پشتی ارتباط بسزایی با پوکی استخوان دارد. این پوکی استخوان در اشخاص مسن میتواند باعث شکستگی مهرهها شود. این اتفاق در بانوان به طور معمول بیشتر از مردان به چشم میخورد. هم چنین بر آن پوکی استخوان میتواند. سبب تضغیف مهرهها در ستون فقرات نیز شود.