مشکلات تیروئید در سالمندان
نکات مهمی درباره تیروئید در سالمندان عبارت است از:
غده تیروئید چیست و چه نقشی در بدن ایفا میکند؟
تیروئید غده ای در بدن است که در قسمت جلوی گردن و بالای جناغ سینه قرار دارد و در تمامی طول زندگی افراد به فعالیت خود ادامه میدهد. این غده که وظیفه ترشح هورمون های مخصوص به خود است. و نقش مهمی را در حفظ سلامتی در بدن شما دارد. ترشح هورمون های غده تیروئید بر روی سایر اندام های بدن نیز تاثیر میگذارد و جهت عملکرد صحیح آنها ضروری هستند.
کم کاری یا پرکاری تیروئید ازجمله بیماری بسیار رایج است که در سنین مختلف میتواند برای اشخاص به وجود آید. این گونه مشکلات که در سنین متفاوت اتفاق می افتند و علائم مخصوص به خود را دارند و متفاوتاند. در دوران سالمندی به طور معمول کم کاری تیروئید بسیار رایج است که باید به آن توجه زیادی داشته باشید.
تغییرات تیروئید در دوران سالمندی
با افزایش سن بدن دچار تغییرات زیادی می شود. اکثر این تغییرات متوجه هورمون ها و غدد درونریز و برونریز در بدن هستند. معمولا در این دوره ترشح هورمونها کم میشوند.
بیماری های تیروئیدی در سالمندان
از جمله بیماری هایی که به تیروئید مربوط میشوند، میتوان به مشکل در عملکرد تیروئید به صورت کم کاری یا پرکاری آن، اشاره کرد. اگر غده تیروئید امکان دارد دچار التهاب شود که با آن تیروئیدیت گفته میشود. گره های خوش خیم یا سرطانها که به صورت تومور در این قسمت بروز میبایند.
پرکاری تیروئید
در صورتی که تیروئید شما، بیش از اندازه هورمون تولید و ترشح میکند، باعث میشود تا تاثیرات بسیاری را در بدن خود شاهد باشید. برخی از بیماری ها مخصوصا در دوران سالمندی باعث پرکاری تیروئید میشوند. که عبارتند از: گریوز و بازدو
کم کاری تیروئید
مشکل کم کاری تیروئید در ابتدا علائم خاصی نداشته باشد و با گذشت زمان و با پیشرفت بیماری شخص به وجود این مسئله پی ببرد. بعضی از این علائم عبارت است از: خستگی زیاد، کم شدن قدرت شنوایی و مشکل در حافظه به عنوان علائم کم کاری تیروئید اشاره کرد.
خیلی خوب بود
best essay for you
مشکلات تیروئید در سالمندان – سرای آرامش آریا